Pon Power & Damen Shipyards

40-jarige samenwerking Pon Power & Damen Shipyards

Ter ere van de 40-jarige samen werking tussen Pon Power en Damen Shipyards, wordt  een feestelijke barbecue georganiseerd op de scheepswerf van Damen Shipyards te Gorinchem. Voorafgaand aan de barbecue werd in het bijzijn van genodigden van Caterpillar, Damen Shipyards en Pon een nieuw contract getekend.

Concept

Een memorabel moment, dat tot uiting komt in een uniek fotoalbum over de 40-jarige samenwerking tussen Pon & Damen. Tijdens de barbecue kunnen de ‘ontbrekende’ foto’s uit het boek verzameld worden door onderling fotoplaatjes te ruilen.

Realisatie

Om de unieke samenwerking tussen Pon & Damen te onderstrepen, worden de medewerkers die dag extra in het zonnetje gezet.’s Ochtends met gebak, tijdens de lunch worden speciale barbecue schorten uitgedeeld en tijdens de barbecue is er een gastoptreden van Jeroen van der Boom.

Het feestterrein is geheel in stijl ingericht. In plaats van hekken, wordt er gebruik gemaakt van zeecontainers om het terrein af te bakenen en bij de ingang zijn twee grote scheepsmotoren te zien. Daarnaast zijn diversen afbeeldingen uit het fotoboek verwerkt in banieren en posters om zo de gezamenlijke geschiedenis van Pon & Damen te benadrukken.

Natasja van Balken -  Marketing Directeur Pon Power: ‘Het evenement heeft precies de juiste toon geraakt. We wilden graag met elkaar stilstaan bij de bijzondere samenwerking tussen Damen en Pon. Door het verleden, het heden en de toekomst voor alle aanwezigen tastbaar te maken is dit uitstekend gelukt.’

Het plein.jpg

Het plein.jpg

Ondertekening nieuw contract.jpg

Ondertekening nieuw contract.jpg

Het fotoboek 1.jpg

Het fotoboek 1.jpg

Het fotoboek 2.jpg

Het fotoboek 2.jpg

Het fotoboek 3.jpg

Het fotoboek 3.jpg

Jeroen van der Boom.jpg

Jeroen van der Boom.jpg

Catering.jpg

Catering.jpg